Ingyenes szállitás 30. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.
 

Termék információ

 
Hogyan találom meg a megfelelő méretet?

A Converse-nél fontos, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb méretet. Ezért biztosítunk eszközöket, amelyek segítenek meghatározni a megfelelő méretet, hogy olyan jól érezd magad, mint ahogyan kinézel az új tornacipődben és ruhádban

Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen méretet hordasz a Converse-ben, használd mérettáblázatunkat, hogy meghatározd a legmegfelelőbb méretet. Vásárlás közben minden egyes termékoldalon találsz hivatkozásokat a megfelelő táblázatokhoz.

MÉRJÜK MEG A LÁBUNKAT

A Converse méretezése egyedi és tornacipő-specifikus. Bár a Converse Standard Sneakers várhatóan a méretnek megfelelő, a kényelmes illeszkedés érdekében feltétlenül használd az egyes termékekhez tartozó mérettáblázatot. Ha bizonytalan vagy, tekintsd meg az adott termékoldalon a méretválasztó felett található méretüzenetet.

Mielőtt elkezdenéd a mérést, húzz fel olyan zoknit, amelyet a tornacipődhöz fogsz viselni. Javasoljuk, hogy délutánonként mérjd meg a lábfejed, mivel a lábak általában nap közben megduzzadnak. Győződj meg arról, hogy a súlyod egyenletesen oszlik el a mérés előtt.

  1. LÉPÉS
  2. Állj egyenesen egy kemény felületre, sarkaddal a falhoz, egy üres padlóra ragasztott papírdarabbal, a falhoz simulva a lábad alatt.

  3. LÉPÉS
  4. Kérd meg egy barátod segítségét, hogy tollal vagy ceruzával jelölje meg a lábfej leghosszabb részét (a saroktól a lábujjig) a papíron – vagy mérd meg magad, ha szükséges. Ismételd meg a másik lábbal, mert a méret változhat. (A lábaid nővérek, nem ikrek.)

  5. LÉPÉS
  6. Egy vonalzó segítségével mérd meg a saroktól a lábujjig terjedő hosszát, amely minden lábfejnél meg van jelölve.

 
Hamis Converse-t vásároltam?

Reméljük, hogy nem! Sajnos a hamisítók annyira ügyesek lettek a meggyőző hamisítványok készítésében, hogy nehéz lehet a hamisítványokat felismerni. A legjobb módja annak, hogy hiteles Converse-terméket kapj, ha a Converse.hu-n, vagy a Converse tulajdonában lévő kiskereskedelmi üzletben vagy jó hírű és megbízható kereskedőknél vásárolsz.

Ha vásárláson gondolkodsz, de nem biztos abban, hogy a kereskedő a Converse hivatalos viszonteladója-e, ügyfélszolgálati csapatunk segíthet az ellenőrzésben.

 
Mikor lesz újra elérhető a méretem?

Megtaláltad új kedvenc tornacipődet, de nem kaphatók a te méretedben? Semmi gond! Bár nincs meghatározott ütemezésünk a kifogyott cikkek készleteinek feltöltésére, folyamatosan töltjük fel készletünket, így gyorsabban hozzáférhet a kívánt cipőhöz és felszereléshez.

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy feliratkozz, hogy e-mailben értesítést kapj arról, ha egyes termékeink újra raktáron vannak. Egyszerűen add meg az e-mail címed, ha egy ÉRTESÍTÉS gombot látsz egy olyan termék mellett, amelyről szeretnél készletfrissítéseket kapni a méretedben.

 
Hogyan tisztítsam a Converse tornacipőmet?

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy azonnal tisztítsd meg a Converse tornacipődet, miután szennyeződésnek vagy foltnak volt kitéve. Mielőtt elkezdenéd, teszteld a tisztítási folyamatot a tornacipő egy rejtett részén, például a nyelv külső szélein. Ez biztosítja, hogy a tisztítóoldat ne befolyásolja a színt vagy az anyagot.

Alább találod meg legjobb tippjeinket a cipőink tisztításához. (Tipp: SOHA NE RAKD a mosó- és szárítógépben!)

VÁSZON, BŐR/SZINTETIKUS tornacipők TISZTÍTÁSÁHOZ:

Először távolíts el minden felesleges szennyeződést a külső talp tisztítása előtt. Miután eltávolítottad, használj nedves ruhát, langyos víz és enyhe szappan keverékét és gyengéden dörzsöld be a cipőt az érintett területeken. Ha elégedett vagy az eredménnyel, szárítsd meg a cipődet szobahőmérsékleten.

VELÚR tornacipők TISZTÍTÁSÁHOZ:

A velúr anyagának típusa miatt nem javasoljuk a víz használatát a tisztítási folyamat során. Ehelyett távolítsd el a felesleges szennyeződést velúr kefével.

tornacipők SZÁRÍTÁSA:

Függetlenül attól, hogy milyen stílusú Converset takarítasz, azt javasoljuk, hogy a tornacipőt szobahőmérsékleten hagyjd levegőn megszáradni. Töltsük meg papírral a megtisztított cipőket, hogy megőrizzük alakjukat, időnként cseréljük ki a papírt a száradási folyamat során. A cipők élettartamának meghosszabbítása érdekében ne alkalmazz közvetlen hőt.

*SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK között NE MOSD GÉPBEN VAGY NE HASZNÁLJ SZÁRÍTÓGÉPET*

 
 

Segítségre van szükséged?

Telefonszám: +36-70-775-7002

Email: info@converse.hu

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon

 
To Top