Ingyenes szállitás 30. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.
 

Együttműködés

 
Hol van hozzám legközelebb Converse üzlet?

Itt találod a legközelebbi Converse üzletet:Uzleteink

 
Hogyan iratkozhatok le a Converse e-mailekről?

Sajnáljuk, hogy elmész. Bármikor leiratkozhatsz az e-mailjeinkről, a marketinges e-mailjeink alján található „Leiratkozás” linkre kattintva. Itt törölheted a jelölőnégyzeteket azokról a levelezőlistákról, amelyekről le szeretnél iratkozni, majd kattints a módosítások alkalmazása gombra.

Akár egy hétbe is telhet, amíg a Converse marketing e-maileket nem kapod többé – de továbbra is kapsz e-maileket a jelenlegi vagy jövőbeli Converse megrendeléseidről.

 
Converseről

Mi vagyunk a legújabb dolog, amit mindvégig ismertél. Mi a titka egy évszázados márka frissen tartásának? Küldetésünk. A Converse megerősíti napjaink merész ifjúsági szellemét azáltal, hogy az egyéneken és mozgalmakon keresztül ünnepeljük a véleménynyilvánítás szabadságát. Ma a fiatalok többet követelnek. Folyamatosan fejlődünk, hogy új módokon gondolkodjunk és viselkedjünk, hogy a következő 100 évben is kiálljunk a kreativitás, a lázadás és a merész szellem mellett.

A IFJÚSÁGI SZELLEM SZÁZADOS

1890. Marquis Mills Converse – eredeti tervezőnk, kereskedőnk és alapító atyánk – elindította a Converse & Pike-ot nagykereskedelmi tevékenységként nem más, mint gumicsizmák értékesítésére bostoni kiskereskedőknek. Egy évvel később James Naismith teljesen véletlenül a falhoz szögez egy barackos kosarat Kansasben, feltalálva a kosárlabdát.. Marquis Converse elindítja a Converse gumicipő céget. Az évtized végére megépül az új gyárunk. Az első Converse cipő 1909. április 30-án készült el.

1910. Az évtized közepére kiterjesztettük kínálatunkat az atlétikai cipőkre is. Az egyre terjedő kosárlabda sport számára készült csúszásgátlónk a mai Chuck dédapja. 1932. Az All Star modellt Chuck Taylor névvel frissítették, ezzel ünnepelve a játék legendáját. Az első olimpiai kosárlabda-bajnokságot az 1936-os berlini nyári játékokon rendezték, az amerikaiak pedig piros-kék csíkokkal viselték az All-Start. Ez vált a legikonikusabb Chuckunká. Az USA nyerte az olimpiai aranyérmet kosárlabdában. Az NCAA első bajnoki mérkőzésére

1939-ben került sor, és mindkét rivális Chuck-ot viselt. 1955-re a Chucks az első számú kosárlabdacipő Amerikában.

2003. 2003 óta a Nike, Inc. részeivé váltunk.

2010–2019. Cipőink további támogatást, stabilitást és technológiát kaptak. Együttműködést kezdtünk művészekkel, tervezőkkel a világ minden tájáról. 100 éves örökségünket ünnepelve befejeződött a kulturális márkára való átállásunk. Ma az utcai stílusú sziluettekre és egy új klasszikusra koncentrálunk, amely egy páratlan, időtlen divatirányzat részévé vált.

 
Információk a kereskedőről

Cégnév: Maximus HCD Kft.

Cím: 1037 Budapest Montevideo utca 14

Cégjegyzékszám: 01 09 185363 / Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24842376-2-41

Elérhetőség: +36-70-775-7002 ; e-mail: info@converse.hu

AZ ONLINE ÁRUHÁZ MUNKAIDEJE ÉS CÍME

Cím: 1037 Budapest Montevideo utca 14

Munkaidő: Hétfő-Csütörtök 09:00-17:00 Péntek 09:00-14:00

 
 

Segítségre van szükséged?

Telefonszám: +36-70-775-7002

Email: info@converse.hu

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon

 
To Top