Ingyenes szállitás 30. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.
 

Megrendelések

 
Hol van a rendelésem?

A normál szállítási idő 2-4 munkanap, de egy-két napon belül is megérkezhet. Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor a fiókodban láthatod a megrendelésed. Normál körülmények között, ha megrendelését munkanapokon 10 óráig (délig) adod le, még aznap el tudjuk küldeni . A 10:00 óra után leadott rendeléseket a következő munkanapon feldolgozzuk és kiküldjük. A forgalmasabb napokon előfordulhat egy kisebb késés a rendelések kiküldésében. A rendeléseket hétvégén nem küldjük ki. A rendelés leadása után kapsz egy rendelést visszaigazoló e-mailt, majd egy újabb e-mailt a futár adataival

 
Hogyan tudom törölni a rendelésem?

Ha törölni szeretnéd a rendelésed, kérjük, azonnal lépj kapcsolatba velünk a info@converse.hu e-mail címen, hogy a lehető leghamarabb törölhessük megrendelésed.

 
Hogyan követhetem nyomon az online rendelést?

Miután elküldtük a megrendelésed szállítószolgálatunknak, e-mailben kapsz egy linket, amelyen nyomon követheted a rendelésed. A linken keresztül szükség esetén módosíthatod a szállítási címet.

 
Hogyan tudom visszaküldeni a terméket?

A webáruházon keresztül vásárolt termékeket a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ennek érdekében az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozatát csatolja a visszaküldött termékhez vagy küldje el a info@converse.hu e-mail címre. Ebből a célból használható az itt elérhető elállási nyilatkozat is.

A terméket legkésőbb az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül kell visszaküldeni az alábbi címre:

Maximus HCD Kft,

Hivatkozás: – írja ide a Rendelési számot –

Montevideo utca 14

1037, Budapest

Magyarország

A termék visszaküldése a vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.

A vásárló a felelős a termékben bekövetkezett olyan értékcsökkenésért, amely a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a Vásárló által teljesített a termék árát, valamint a szállítási költséget is. A visszatérítést azonban mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

 
 

Segítségre van szükséged?

Telefonszám: +36-70-775-7002

Email: info@converse.hu

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon

 
To Top