Ingyenes szállitás 25. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Rendelj most utánvételi díj nélkül!
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.

A webáruházon keresztül vásárolt termékeket a vásárlástól számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Viszont a vásárló csak akkor jogosult visszatérítésre, ha a termék nem használt és eredeti csomagolásban van, a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Valamint a termék mellé csatolni szükséges egy kitöltött elállási nyilatkozatot is.

A termék visszaküldéséhez a vásárló köteles felvenni a kapcsolatot a CONVERSE webáruház Ügyfélszolgálatával a info@converse.hu e-mail címen vagy a +36-70-775-7002 telefonszámon minden munkanapon 9-17 óráig, kivéve szombaton és vasárnap. A CONVERSE kapcsolattartó központtal való kapcsolatfelvételkor az ügyfélnek visszaküldési kérelmet kell kitöltenie a kapcsolattartó központ utasításai szerint.

A CSOMAGOT A KÖVETKEZŐ CÍMRE KÉRJÜK VISSZAKÜLDENI:

Maximus HCD Kft,

Hivatkozás: – írja ide a Rendelési számot –

Montevideo u 16/B

1037, Budapest

Magyarország

A termék visszaküldése a vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.

Értesítést kap arról, ha a visszaküldött termék nem elfogadható. Ebben az esetben öt (5) munkanapon belül visszaküldjük a terméket, abban az állapotban, ahogy címünkre megérkezett. Ha Ön nem tart igényt a termékre a Converse Magyarország címére történő visszaküldéskori állapotában, az Eladó jogosult megtartani a terméket és a megkapott vételárat is.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.

Az elállási nyilatkozat kitöltéséhez itt találja az útmutatót:

To Top