Ingyenes szállitás 30. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.
 

Termék információ

 
Hogyan találom meg a megfelelő méretet?

A Converse-nél fontos, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbb méretet. Ezért biztosítunk eszközöket, amelyek segítenek meghatározni a megfelelő méretet, hogy olyan jól érezze magát, mint ahogyan kinéz az új tornacipőjében és ruházatában.

Ha nem biztos abban, hogy milyen méretet hord a Converse-ben, használja mérettáblázatunkat, hogy meghatározza a legmegfelelőbb méretet. Vásárlás közben minden egyes termékoldalon találhat hivatkozásokat a megfelelő táblázatokhoz.

MÉRJÜK MEG A LÁBUNKAT

A Converse méretezése egyedi és tornacipő-specifikus. Bár a Converse Standard Sneakers várhatóan a méretnek megfelelő, a kényelmes illeszkedés érdekében feltétlenül használja az egyes termékekhez tartozó mérettáblázatot. Ha bizonytalan, tekintse meg az adott termékoldalon a méretválasztó felett található méretüzenetet.

Mielőtt elkezdené a mérést, húzzon fel olyan zoknit, amelyet a tornacipőjéhez fog viselni. Javasoljuk, hogy délutánonként mérje meg a lábfejet, mivel a lábak általában nap közben megduzzadnak. Győződjön meg arról, hogy a súlya egyenletesen oszlik el a mérés előtt.

  1. LÉPÉS
  2. Álljon egyenesen egy kemény felületre, sarkával a falhoz, egy üres padlóra ragasztott papírdarabbal, a falhoz simulva a lába alatt.

  3. LÉPÉS
  4. Kérje meg egy barátja segítségét, hogy tollal vagy ceruzával jelölje meg a lábfej leghosszabb részét (a saroktól a lábujjig) a papíron – vagy mérje meg magát, ha szükséges. Ismételje meg a másik lábbal, mert a méret változhat. (A lábaid nővérek, nem ikrek.)

  5. LÉPÉS
  6. Egy vonalzó segítségével mérje meg a saroktól a lábujjig terjedő hosszát, amely minden lábfejnél meg van jelölve.

 
Hamis Converse-t vásároltam?

Reméljük, hogy nem! Sajnos a hamisítók annyira ügyesek lettek a meggyőző hamisítványok készítésében, hogy nehéz lehet a hamisítványokat felismerni. A legjobb módja annak, hogy hiteles Converse-terméket kapjon, ha a Converse-en, a Converse tulajdonában lévő kiskereskedelmi üzletben vagy jó hírű és megbízható kereskedőknél vásárol.

Ha vásárláson gondolkodik, de nem biztos abban, hogy a kereskedő a Converse hivatalos viszonteladója-e, ügyfélszolgálati csapatunk segíthet az ellenőrzésben.

 
Mikor lesz újra elérhető a méretem?

Megtaláltad új kedvenc tornacipődet, de nem kaphatók a te méretedben? Semmi gond! Bár nincs meghatározott ütemezésünk a kifogyott cikkek készleteinek feltöltésére, folyamatosan töltjük fel készletünket, így gyorsabban hozzáférhet a kívánt cipőhöz és felszereléshez.

Lehetőséget kínálunk arra is, hogy feliratkozzon, hogy e-mailben értesítést kapjon arról, ha egyes termékeink újra raktáron vannak. Egyszerűen adja meg e-mail címét, ha egy ÉRTESÍTÉS gombot lát egy olyan termék mellett, amelyről szeretne készletfrissítéseket kapni a méretében.

 
Hogyan tisztítsam a Converse tornacipőmet?

A legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy azonnal tisztítsa meg Converse tornacipőjét, miután szennyeződésnek vagy foltnak van kitéve. Mielőtt elkezdené, tesztelje a tisztítási folyamatot a tornacipő egy rejtett részén, például a nyelv külső szélein. Ez biztosítja, hogy a tisztítóoldat ne befolyásolja a színt vagy az anyagot.

Alább találja meg legjobb tippjeinket a cipőink tisztításához. (Tipp: SOHA NE a mosó- és szárítógépben!)

VÁSZON, BŐR/SZINTETIKUS tornacipők TISZTÍTÁSÁHOZ:

Először távolítson el minden felesleges szennyeződést a külső talp tisztítása előtt. Miután eltávolította, használjon nedves ruhát, langyos víz és enyhe szappan keverékét és gyengéden dörzsölje be a cipőt az érintett területeken. Ha elégedett az eredménnyel, szárítsa meg a cipőjét szobahőmérsékleten.

VELUR tornacipők TISZTÍTÁSÁHOZ:

A velúr anyagának típusa miatt nem javasoljuk a víz használatát a tisztítási folyamat során. Ehelyett távolítsa el a felesleges szennyeződést velúr kefével.

tornacipők SZÁRÍTÁSA:

Függetlenül attól, hogy milyen stílusú Converset takarít, azt javasoljuk, hogy a tornacipőt szobahőmérsékleten hagyja levegőn megszáradni. Töltsük meg papírral a megtisztított cipőket, hogy megőrizzük alakjukat, időnként cseréljük ki a papírt a száradási folyamat során. A cipők élettartamának meghosszabbítása érdekében ne alkalmazzon közvetlen hőt.

*SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK között NE MOSSA GÉPBEN VAGY NE HASZNÁLJON SZÁRÍTÓGÉPET*

 
 

Segítségre van szükséged?

Telefonszám: +36-70-775-7002

Email: info@converse.hu

Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon

 
To Top