Ingyenes szállitás 30. 000 Ft feletti rendelés esetén !
Feliratkozás a Hírlevélre Legyél Te az első, aki értesül a termékbevezetésekről.

A webáruházon keresztül vásárolt termékeket a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. Ennek érdekében az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozatát jutassa el részünkre az alábbi postai címre vagy az info@converse.hu e-mail címre, illetve személyesen is gyakorolhatja elállási jogát bármely üzletünkben. Ebből a célból használható az itt elérhető elállási nyilatkozat is.

A terméket legkésőbb az elállási nyilatkozat elküldésétől számított 14 napon belül kell visszaküldeni az alábbi címre.

Maximus HCD Kft,

Hivatkozás: – írja ide a Rendelési számot –

Montevideo utca 14

1037, Budapest

Magyarország

A termék visszaküldése a vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.

Amennyiben Ön valamelyik üzletünkben személyesen gyakorolja elállási jogát, jogosult ezzel egyidejűleg a terméket is visszaadni, amennyiben az adott terméket az üzletben is értékesítjük és nem csak a webáruházban. A gyorsabb ügyintézés érdekében azonban azt javasoljuk, hogy a terméket a fent megjelölt postai címre küldjék el.

A vásárló a felelős a termékben bekövetkezett olyan értékcsökkenésért, amely a termék jellegének, tulajdonságainak megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Az elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük a vásárló által teljesített a termék árát, valamint a szállítási költséget is. A visszatérítést azonban mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket vagy a vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

Az elállási nyilatkozat kitöltéséhez itt találja az útmutatót:

To Top